Vitrinskåp Furu

Köp ett Vitrinskåp Furu direkt online. ✔ Snabba leveranser och stort sortiment. ✔ Nu kan du köpa ett Vitrinskåp Furu online för leverans hem.

 

OPUS Vitrinskåp Vänster 73 Vit/Sandad

OPUS Vitrinskåp Vänster 73 Vit/Sandad
7 195 kr

OPUS är en rustik och väldesignad möbelserie i massiv furu med detaljer i sandbehandlat akaciaträ. Design och konstruktion är klart inspirerat av klassiskt europeiskt möbelhantverk vilket medför en stark känsla av genuinitet och hemtrevnad. Samtidigt uppvisar möblerna en viss stramhet och elegans med de sandbehandlade ytorna och de bearbetade handtagen i metall. Serien är tillverkad i syfte att förmedla den rustika patina som vanligen bara återfinns hos gamla och använda möbler, och levereras således med medvetet adderade slitage och märken såsom små gropar i träytor, avskavd färg, ej helt plana ytor och så vidare. I serien finner du möbler för hemmets samtliga rum. Allt från garderober, skoskåp, speglar och hatthyllor till olika bord, sittmöbler, vitrinskåp, Tv-bänkar och soffbord. En mysig och stabil serie med lantlig charm!Vitlackad vitrinskåp i massiv furu med sandbehandlad toppskiva i akaciaträ. Dörrar öppnas åt höger. Komplettera gärna med andra möbler ur OPUS-serien för en enhetlig helhet.MåttBredd: 73 cmDjup: 45 cmHöjd: 200 cmOPUS Vitrinskåp Vänster 73 Vit/Sandad

BAYLOR Vitrinskåp 115 Furu

BAYLOR Vitrinskåp 115 Furu
13 095 kr

BAYLOR Vitrinskåp 115 Furu

OPUS Vitrinskåp Höger 73 Vit/Sandad

OPUS Vitrinskåp Höger 73 Vit/Sandad
7 195 kr

OPUS är en rustik och väldesignad möbelserie i massiv furu med detaljer i sandbehandlat akaciaträ. Design och konstruktion är klart inspirerat av klassiskt europeiskt möbelhantverk vilket medför en stark känsla av genuinitet och hemtrevnad. Samtidigt uppvisar möblerna en viss stramhet och elegans med de sandbehandlade ytorna och de bearbetade handtagen i metall. Serien är tillverkad i syfte att förmedla den rustika patina som vanligen bara återfinns hos gamla och använda möbler, och levereras således med medvetet adderade slitage och märken såsom små gropar i träytor, avskavd färg, ej helt plana ytor och så vidare. I serien finner du möbler för hemmets samtliga rum. Allt från garderober, skoskåp, speglar och hatthyllor till olika bord, sittmöbler, vitrinskåp, Tv-bänkar och soffbord. En mysig och stabil serie med lantlig charm!Vitlackad vitrinskåp i massiv furu med sandbehandlad toppskiva i akaciaträ. Dörrar öppnas åt vänster. Komplettera gärna med andra möbler ur OPUS-serien för en enhetlig helhet.MåttBredd: 73 cmDjup: 45 cmHöjd: 200 cmOPUS Vitrinskåp Höger 73 Vit/Sandad

MATILDA Vitrinskåp 45 Vit/Grå

MATILDA Vitrinskåp 45 Vit/Grå
3 495 kr

MATILDA är en serie praktiska och snygga bruksmöbler för nästintill alla bostadens rum. Serien innehåller ett antal hyllor, vitrinskåp, TV-bänkar, soffbord, skrivbord, sideboards och byråer i varierande färgutföranden och storlekar. Gemensamt för alla möbler är att de förmedlar en tidlös och stilren känsla som skänker ditt hem en hemtrevlig atmosfär. Möblernas konstruktion i solid furu ger, i samspel med de runda handtagen i metall och de milda färgvalen, ett stabilt och pålitligt intryck. Kombinera gärna flera delar i serien för att därigenom skapa en stilren helhet.Vitt vitrinskåp i MDF och massiv furu med en skåpdörr och underskåp. Gråfärgad toppskiva Smarta materialval och okomplicerad design ger dig en habil möbel som kommer tjäna som arbetshäst i många år.MATILDA Vitrinskåp 45 Vit/Grå

MATILDA Vitrinskåp 94 Flera färger

MATILDA Vitrinskåp 94 Flera färger
4 995 kr

MATILDA är en serie praktiska och snygga bruksmöbler för nästintill alla bostadens rum. Serien innehåller ett antal hyllor, vitrinskåp, TV-bänkar, soffbord, skrivbord, sideboards och byråer i varierande färgutföranden och storlekar. Gemensamt för alla möbler är att de förmedlar en tidlös och stilren känsla som skänker ditt hem en hemtrevlig atmosfär. Möblernas konstruktion i solid furu ger, i samspel med de runda handtagen i metall och de milda färgvalen, ett stabilt och pålitligt intryck. Kombinera gärna flera delar i serien för att därigenom skapa en stilren helhet.Stilrent vitrinskåp i vitlackat solid furu med med dubbla vitrindörrar och ett mindre förvaringsskåp med dubbla skåpdörrar. Möbelns generösa mått gör att det passar utmärkt som till exempel barskåp eller att förvara finservisen i. Smarta materialval och okomplicerad design ger dig en habil möbel som kommer tjäna som arbetshäst i många år. Allt detta till ett mycket tilltalande pris! skåpet har flyttbara hyllplan.MåttBredd: 94 cmDjup: 38 cmHöjd: 188 cmMATILDA Vitrinskåp 94 Flera färger

MATILDA Vitrinskåp 94 Vit/Grå

MATILDA Vitrinskåp 94 Vit/Grå
4 995 kr

MATILDA är en serie praktiska och snygga bruksmöbler för nästintill alla bostadens rum. Serien innehåller ett antal hyllor, vitrinskåp, TV-bänkar, soffbord, skrivbord, sideboards och byråer i varierande färgutföranden och storlekar. Gemensamt för alla möbler är att de förmedlar en tidlös och stilren känsla som skänker ditt hem en hemtrevlig atmosfär. Möblernas konstruktion i solid furu ger, i samspel med de runda handtagen i metall och de milda färgvalen, ett stabilt och pålitligt intryck. Kombinera gärna flera delar i serien för att därigenom skapa en stilren helhet.Vitt vitrinskåp i MDF och massiv furu med två skåpdörrar och underskåp. Gråfärgad toppskiva Smarta materialval och okomplicerad design ger dig en habil möbel som kommer tjäna som arbetshäst i många år.MATILDA Vitrinskåp 94 Vit/Grå

Sidor: 1
 
Alla potentiella köpare av vitrinskåp märker snabbt att man har massvis av olika material att välja mellan, när man vill köpa ett vitrinskåp. Ett av de alternativ som vi dock tycker passar i många hem är vitrinskåp i furu. Detta påstår vi av flera anledningar:

Furu ser hemtrevligt ut Det är ju ändå ett äkta naturmaterial vi talar om, som många förknippar med traditionell svensk stil. Detta betyder att många kanske känner igen furu från sina föräldrars eller mor- eller farföräldrars hem, och fast man kanske inte vill att ens hem ska se ut precis som mormors eller föräldrarnas, är det ofta ändå trevligt att bli påmind om detta på ett diskret sätt.

Vill du att ditt hem ska kännas mysigt och ombonat, och klassiskt svenskt, är därför furu ett bra materialval för ditt vitrinskåp.

Furu passar perfekt i kök
Många köper ju vitrinskåp för att ställa i köket, och är detta tanken med vitrinskåpet, är furu ett riktigt bra val, eftersom furumöbler av alla slag är som gjorda att ställas i kök, på grund av sitt utseende. Dessutom är många furumöbler, inklusive vitrinskåp i furu, formgivna på ett sätt som passar i just kök, vilket gör dem ännu mer perfekta för detta ändamål.

Furu är relativt lättmatchat
Till skillnad från en del andra möbler, t.ex. tunga ekmöbler, är nämligen furumöbler ofta mer diskreta, vilket gör att de passar bra i både moderna hem, och lite mer traditionellt inredda hem. Färgmässigt är furu dessutom ljusare, vilket gör att det som material passar ihop med både ljusa och mörka färger, vilket ett mörkt trädslag inte alltid gör. Det enda man möjligtvis bör se upp med om man köper furumöbler är att inte ha för många andra trädslag i närheten av furun, då detta är det enda som kan skära sig lite mer furu som material.

Furu är billigare än många andra trädslag
Detta betyder att man, när man köper ett vitrinskåp i furu, kan ta del av alla de fördelar som finns med trä som material (dvs. att det är hållbart, åldras på ett snyggt vis och kan behandlas på en rad olika vis), dock utan att betala de höga priser som man får punga ut med när man köper ett vitrinskåp i vissa av de andra trädslagen, t.ex. ek och valnöt. Det är därför ett bra budgetalternativ för alla som vill ha äkta träd, till bästa möjliga pris.

Obehandlad furu kan lätt behandlas på olika vis
Bland annat kan man måla eller betsa eller olja obehandlad furu, för att få det att passa in i hemmet eller rummet där man vill ställa vitrinskåpet bättre. På så vis kan man bland annat skapa ett vitrinskåp i en lite mer ovanlig färg ganska lätt, om man skulle vilja det.